У нас вы можете посмотреть бесплатно Pineapple Pie (and tarts) - Tutorial или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Pineapple Pie Recipe Ingredients: Base 3 cups of self-raising flour 4 eggs 300 grams of butter 1 cup of sugar Ingredients: Filling 4 cups of milk 1 cup of sugar 4 cans of crushed pineapple (425g) 3/4 of the packet of Edmonds custard 200 grams of cream 1 teaspoon of vanilla essence Method: Base 1. Start with the base. Mix all ingredients together in a bowl, then knead and press down into the baking (or muffin) tin. 2. Blind bake at 180 degrees Celsius, until golden brown. Leave aside to cool. Method: Filling 1. In a pot, put milk, sugar, vanilla & custard together. 2. Mix until custard has dissolved, then put on medium heat. 3. Add cans of pineapple & keep stirring until thickened, and then add cream. 4. Once at the thickened consistency, take off heat & then pour into base. Leave to cool. 5. Whip some cream for the topping & sprinkle with choc shavings (or whatever your preference). 6. Alternatively, if you want a meringue topping: Beat egg whites with a little sugar, top and and bake until brown. Full tutorial on link in bio! Enjoy!