У нас вы можете посмотреть бесплатно Episode 1208: Choosing Chile Rellenos, Rick Bayless "Mexico: One Plate at a Time" или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
At the serene kitchen at Roldán 37, Chef Romulo Mendoza prepares a perfect chile relleno, the classic battered and fried poblano chile stuffed with pork picadillo. Then it’s off to Pasilla de Humo for Oaxacan-style dried, stuffed pasilla chiles and El Pescadito, a taqueria famous for its deep fried stuffed jalapeño tacos. To ensure at-home success, Rick goes step-by-step through the tricky business of battering and frying chiles for classic chiles rellenos, then takes it to the grill for a lighter, vegetable-filled version in his Chicago backyard. Episode Recipes Classic Chiles Rellenos: https://www.rickbayless.com/recipe/cl... Grilled Chiles Rellenos with Creamy Grilled Vegetables and Herbs: https://www.rickbayless.com/recipe/gr... Pickled Jalapeño Rellenos: https://www.rickbayless.com/recipe/pi... Official Mexico: One Plate at a Time cookbook: https://rickbayless.shop/products/mex...