У нас вы можете посмотреть бесплатно How To Cook Pasta Puttanesca | Bold Flavors, Simple Ingredients | Easy Pasta Recipe by Chef Tatung или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Soulful Pasta Puttanesca Recipe — a rustic, flavorful Italian pasta dish made with olives, capers, anchovies, and garlic in a bright tomato sauce. Simple, hearty, and full of character, it’s a dish that celebrates bold flavors and honest cooking. Ingredients Set A – Pasta Base Water, for boiling 500 g Barilla Linguine pasta Salt, to season Set B – Puttanesca Sauce ¼ cup olive oil 4 cloves garlic, sliced ¼ cup onion, chopped 2 tbsp anchovies 1 tsp chili flakes 4 tbsp capers ¾ cup black and white olives, sliced 1 can diced tomatoes 1 cup chicken stock ½ cup pasta water Salt and pepper, to taste Set C – Finishing Touch Olive oil, for drizzling Parsley, chopped, for garnish Try this bold Italian classic that feels right at home in the Filipino kitchen.