У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Creme Brulee Cupcake (video) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Crème Brulee is such big hit at our household that we are finding different ways to enjoy it. Inspired by The Baker Chick, I combined my all-time favorite Vanilla Sponge Cake recipe with my chocolate éclair pastry cream filling and made these oh-so-pretty Crème Brulee Cupcakes. Ingredients: Cupcakes ½ cup (64 g) cake flour 1 tsp baking powder Pinch of salt 3 large eggs (approx. 60 g each) – yolk and white separated 65 g caster sugar – for egg yolks 3 tbsp (42 g) unsalted butter – melted in microwave 1 tbsp vegetable oil 1 tbsp water 1 tsp vanilla extract 2 tbsp (28 g) sugar – for egg whites ¼ tsp cream of tartar – for egg whites Crème patisserie (pastry cream) 6 egg yolks 2 ½ cup (600 ml) milk ½ cup (100 g) caster sugar ¼ cup (30 g) corn starch ¼ cup (30 g) plain flour ½ tsp vanilla extract ½ cup (120 ml) whipping cream Makes 12 cupcakes GET THIS RECIPE IN FULL AT: http://www.bearnakedfood.com/2016/08/... ----- MY FACEBOOK PAGE: / bnfrecipes MY TWEETS: / bearnakedfood MY INSTAGRAM: @bearnakedfood PINTEREST: / bearnakedfood THE RECIPE BLOG: www.bearnakedfood.com ----