У нас вы можете посмотреть бесплатно Can Sauergut Improve Your Lagers? | exBEERiments или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This episode is sponsored by Yakima Valley Hops who offer brewers of any scale the highest quality hops from the source. Check out their wide selection and place your order today at https://yakimavalleyhops.com! Sauergut translates to “sour wort” and is an ingredient that's commonly used German brewing purists to adjust mash pH, though it can also be added post-boil. Brülosophy contributor Jordan Folks swears by Sauergut when making European lagers, and this week, in addition to going over his process for using it, he shares data from a couple Brülosophy exBEERiments. SUPPORT BRÜLOSOPHY Patreon: / brulosophy Affiliate links: https://brulosophy.com/support CONTACT: [email protected]