У нас вы можете посмотреть бесплатно Matzo Ball Soup или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This is a quick step by step video on how to make one on my most favorite dishes, Matzo Ball Soup (AKA Jewish Penicilin) - The Matzoh Ball recipe is from Arthur Schwartz but the actual dish is my take on the 2nd Avenue Deli preperation which includes Egg Noodles, Carrots & Fresh Dill. Matzo Balls (Arthur Schwartz) 6 Large Eggs 1 cup Seltzer Water 1/2 cup Schmaltz (rendered chicken fat) or Olive Oil 1 t. Kosher Salt 1/2 t. Ground Black Pepper 2 cups Matzo Meal 1) Combine the first 5 ingredients in a bowl and whisk together well. 2) Stir in the Matzo Meal, mix well with a wooden spoon, cover with plastic wrap, refrigerate and allow to stand one hour or more 3) In a large sauce pan bring the seasoned Chicken Stock/Broth up to a boil, reduce heat to a simmer and gently add the Matzo Balls one at a time 4) Cover the pot with a lid and allow the Matzo Balls to simmer 30-40 minutes. 5) Add the cooked Carrots and Egg Noodles, bring back to a boil, garnish with the Fresh Chopped Dill and serve.