• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

LOW TEMPERATURE VACUUM COOKING with "Kitchenboss G320" # 078 скачать в хорошем качестве

LOW TEMPERATURE VACUUM COOKING with "Kitchenboss G320" # 078 3 years ago

cottura sotto vuoto a basse temperature

vegano

carne

cottura perfetta

cucina sana

roner

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
LOW TEMPERATURE VACUUM COOKING with
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: LOW TEMPERATURE VACUUM COOKING with "Kitchenboss G320" # 078 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно LOW TEMPERATURE VACUUM COOKING with "Kitchenboss G320" # 078 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон LOW TEMPERATURE VACUUM COOKING with "Kitchenboss G320" # 078 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



LOW TEMPERATURE VACUUM COOKING with "Kitchenboss G320" # 078

Today we will see how to obtain gourmet, healthy and economical recipes thanks to low temperature vacuum cooking, also called SOUS-VIDE, with the KITCHENBOSS G320 machine Have fun and let us know what you think. @kitchenbossofficial official site: http://www.kitchenbossglobal.com Link to purchase the machine: https://amzn.to/2V6UUrU -------------------------------------------------- ------------------------------------------------- Cooking time and temperature: • Fillet of Beef 54 ° 1-2 hours • Chicken 65 ° 1.5 - 2 hours • Pork 63 ° 1.5 - 2 hours • Fish 50 ° 0.40 - 1 hour • Green vegetables 85 ° 5 - 20 minutes • Tubers 85 ° 2 - 4 hours Fillet of Beef Ingrediants: • Beef fillet • Salt • Rosemary • A knob of Butter • Garlic Method: Put the salted fillet in the bag together with your favorite spices. Heat the water to 54 ° and soak the fillet for 1.5 hours. After cooking, dry the fillet well and pass it in a hot grill for at least 1 minute on each side, turn off the heat, add the butter and garlic and sprinkle the fillet. Chicken breast Ingrediants: • Whole chicken breast • Salt and pepper • Barbecue sauce • Sumac Method: Place the already salted and peppered chicken in the bag. Bring the water temperature to 65 ° and cook for 2 hours. When cooked, dry the chicken well, sprinkle it with the barbecue sauce and brown on the hot grill. Sprinkle with sumac Carrots and Potatoes Ingrediants: • Carrots • Potatoes • Salt, Pepper and Oil • Parsley Arrange the Carrots in a bag and the Potatoes in another. Cook at 85 ° for 2 to 4 hours depending on the size Season the carrots with salt, oil and parsley Sauté the potatoes in a pan and season with oil and salt Saffron sauce Ingrediants: • yogurt 200 g • 1/2 tsp garlic powder • saffron 1 sachet Method: Combine and mix all the ingredients ___________________________________________________________________ ➡️Follow us on INSTAGRAM every day inspirational story! https: //www.Instagram.com/sapore_.puro/ ______________________________________________________________________ COLLABORATIONS 👉🏻[email protected] #vacuum cooking # low temperature #kitchenboss #sousvide

Comments
  • COTTURA A BASSA TEMPERATURA - Funziona veramente? 2 years ago
    COTTURA A BASSA TEMPERATURA - Funziona veramente?
    Опубликовано: 2 years ago
    63282
  • 7 + 1 ERRORS NOT TO MAKE with Sous Vide 3 years ago
    7 + 1 ERRORS NOT TO MAKE with Sous Vide
    Опубликовано: 3 years ago
    33980
  • Sous Vide Steak TIME EXPERIMENT - How long should you cook your STEAK? 7 years ago
    Sous Vide Steak TIME EXPERIMENT - How long should you cook your STEAK?
    Опубликовано: 7 years ago
    2778731
  • Come cuocere il Polpo perfetto - CBT e BOLLITURA a Confronto - Sous Vide o la Tradizionale ? 2 years ago
    Come cuocere il Polpo perfetto - CBT e BOLLITURA a Confronto - Sous Vide o la Tradizionale ?
    Опубликовано: 2 years ago
    34316
  • Sous Vide Roner Cottura a Bassa Temperatura  KitchenBoss G322T, Strumento particolare 2 years ago
    Sous Vide Roner Cottura a Bassa Temperatura KitchenBoss G322T, Strumento particolare
    Опубликовано: 2 years ago
    853
  • Vacuum packing at home, does it make sense? 5 months ago
    Vacuum packing at home, does it make sense?
    Опубликовано: 5 months ago
    19556
  • 15 Most Common Mistakes in Low Temperature Cooking 1 year ago
    15 Most Common Mistakes in Low Temperature Cooking
    Опубликовано: 1 year ago
    9540
  • ROASTBEEF A BASSA TEMPERATURA - La cottura perfetta con carne tenerissima e succosa 4 years ago
    ROASTBEEF A BASSA TEMPERATURA - La cottura perfetta con carne tenerissima e succosa
    Опубликовано: 4 years ago
    89934
  • Polpo in sous vide 5 years ago
    Polpo in sous vide
    Опубликовано: 5 years ago
    60399
  • A Beginner’s Guide to Sous Vide Cooking- Kitchen Conundrums with Thomas Joseph 7 years ago
    A Beginner’s Guide to Sous Vide Cooking- Kitchen Conundrums with Thomas Joseph
    Опубликовано: 7 years ago
    3381877

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5