У нас вы можете посмотреть бесплатно अतिशय खमंग व चविष्ट मेतकुट बनविण्याचे खास प्रमाण|मेतकूट|metkut recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today I am sharing authentic Maharashtrian Metkut recipe It is roasted ingredients powder used to enhance taste of simple steamed rice,also used in many subjis,you can also enjoy in curd onion chutney.. try it.. Don't forget to like and share this recipe Also subscribe my channel for more videos. Your precious comments are highly appreciated. Ingredients: . 1/2 cup bengal gram (chana dal) .1/2 cup unskined black gram (urad dal) . 1/2 cup roasted chana dal (dariya) . 1/2 cup rice . 1/2 cup flatten rice (poha) . 1/4 cup wheat . 3- 4 dry red chilly (as per taste) . 1 tbsp cumin seeds . 1 tsp dry ginger powder . 1/2 tsp asafoetida (hing) . 1/2 tsp mustard seeds . 1/2 tsp turmeric powder . 1/2 tsp fenugreek powder . 1/2 tsp black papers . 5 - 6 cloves Method: . Dry roast all ingredients on low flame as shown in video. . Add turmeric powder, hing and ginger powder. . Allow to cool at room temperature. . Grind it for fine powder. . Sieve it properly for more fine powder. . Again grind coarse powder and sieve it. . Metkut is ready . Allow to cool at room temperature and store in dry airtight container for 2 - 3 months. . Enjoy.. #मेतकूट, #मेतकुट, #मेतकुट_रेसिपी_मराठी, #metkut,#metkut_recipe, #metkut_kase_banavave, #how_to_make_metkut, #khamang_metkut, #metkut_bhat, #methkut_recipe, #metkut_recipe_in_Marathi, #maharashtrian_metkut_recipe,