• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

We Spent the Day With a Michelin Sushi Chef at One of NYC’s Best Omakases скачать в хорошем качестве

We Spent the Day With a Michelin Sushi Chef at One of NYC’s Best Omakases 3 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
We Spent the Day With a Michelin Sushi Chef at One of NYC’s Best Omakases
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: We Spent the Day With a Michelin Sushi Chef at One of NYC’s Best Omakases в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно We Spent the Day With a Michelin Sushi Chef at One of NYC’s Best Omakases или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон We Spent the Day With a Michelin Sushi Chef at One of NYC’s Best Omakases в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



We Spent the Day With a Michelin Sushi Chef at One of NYC’s Best Omakases

Hidden beneath the chaos of Grand Central Station, Michelin Starred restaurant Joji delivers one of New York City’s most refined omakase experiences. In this rare behind-the-scenes look, we spend the day with Chef Wayne Cheng, as he takes us inside the kitchen of his ultra-exclusive sushi counter. From breaking down whole fish, to preparing prized Japanese kegani (hairy crab), and taste-testing fresh uni, Chef Wayne gives us a raw, unfiltered look at what it takes to serve some of the city’s best sushi. He shares why it took him three years to master the art of sushi rice — a cornerstone of Japanese cuisine — and works with his team to build a perfect omakase course. Co-founded with Chef George Ruan, another veteran of the legendary 3-Michelin-starred Masa, Joji represents a new chapter in NYC’s sushi scene: intimate, obsessive, and rooted in deep culinary tradition. Location: Joji – 1-Michelin Omakase at Grand Central Station, New York City Chefs: Wayne Cheng & George Ruan ✅ Subscribe To The Channel For More Videos:    / @s3lifestyle   ✅ Important Links: 👉 Find all our fine dining and restaurant reviews on Substack: https://s3lifestyle.substack.com/ ✅ Stay Connected With Us: 👉 Instagram:   / s3_lifestyle_   📩 For business inquiries: [email protected] & [email protected] ============================== ✅ Other Videos You Might Be Interested In Watching: 👉    • 12HRS in BARCELONA - A 3 Michelin Star Che...   👉    • 12 HRS in COPENHAGEN - Where A 3 MICHELIN ...   👉    • 12 HRS in CHICAGO - Where A 3 MICHELIN Che...   👉    • Experience Dining At The Exclusive Table I...   ============================= #omakase #sushi #sushichef #nycfoodies #michelinstar #dayinthelife

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5