• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Crispy Greek Feta Triangles (Tyropitakia) | Easy Appetizer Recipe скачать в хорошем качестве

Crispy Greek Feta Triangles (Tyropitakia) | Easy Appetizer Recipe 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Crispy Greek Feta Triangles (Tyropitakia) | Easy Appetizer Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Crispy Greek Feta Triangles (Tyropitakia) | Easy Appetizer Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Crispy Greek Feta Triangles (Tyropitakia) | Easy Appetizer Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Crispy Greek Feta Triangles (Tyropitakia) | Easy Appetizer Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Crispy Greek Feta Triangles (Tyropitakia) | Easy Appetizer Recipe

Crispy Greek Feta Triangles (Tyropitakia) | Easy Appetizer Recipe Learn how to make authentic Greek Tyropitakia - crispy phyllo triangles stuffed with tangy feta and fresh herbs. These irresistible appetizers are perfect for parties, mezze platters, or as a delicious snack. Follow our step-by-step instructions to create flaky, golden pastries filled with a creamy feta and mint mixture. Discover the secrets to working with phyllo dough and achieve restaurant-quality results at home. Whether you're a Greek food enthusiast or looking for an impressive yet easy appetizer, these Tyropitakia will become your new favorite recipe! Ingredients: Greek feta cheese Fresh mint Lemon zest Phyllo dough Extra virgin olive oil Learn how to assemble, freeze, and bake these delicious Greek cheese pies. Subscribe for more authentic Greek recipes and cooking tips! Makes 40 pieces Ingredients 5 cups of crumbled Greek feta 1 bunch fresh mint 1 lemon preferably organic 1 large egg more if needed Freshly ground black pepper 1 pound packet of phyllo defrosted and at room temperature Extra virgin Greek olive oil for brushing the phyllo strips Instructions Have the feta in a bowl. Remove the stems from the mint and finely chop the leaves. Mix the mint into the feta. Zest the lemon in the bowl with the feta-mint mix. Lightly beat the egg in a small bowl and add it to the mix, as well. Mash everything with a fork, and add some black pepper. Cut the phyllo in half lengthwise and stack it. It's important to keep it covered with a tea towel so it doesn't dry out while you work. Take the first strip of phyllo and brush it with olive oil. Fold it in half lengthwise and brush the surface with olive oil. Take one small teaspoonful of the feta mix and shape it into a small ball. Place it in the middle bottom part of the phyllo strip and fold the right corner up to the left side to form a right triangle. Next, fold it up along the horizontal seam joining the tip to the right side, forming a right triangle again. Continue folding from left to right until you reach the top. If you’ve ever folded a flag, it’s the same technique. Place on a parchment-lined baking sheet, continue with remaining strips and filling, and brush the tops of each triangle with a little olive oil. Bake the tyropitakia in a preheated oven at 350 F / 170 C for about 20 minutes or until they’ve puffed up and golden.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5