У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Bannock on a Canoe Trip - Bread in the Backcountry! или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
We love making fresh bannock on our family canoe trips! In this video, we show how we prepared bread to eat with our pasta dinner in Algonquin Provincial Park. Bannock is traditional Indigenous food. Please see the video below for more information on this important staple. • What's in Bannock? We got our recipe from Maddy the Goose - -check out that video here: • Making bannock in the backcountry Basically: 1 cup flour, 1 tbsp baking powder, 4 tbsp powdered milk, 1tbsp sugar Algonquin Provincial Park is located on the traditional land of the Anishinabewaki and Omamiwininiwag Nations. Blog: https://campingacrossontario.com Facebook: / campingacrossontario Instagram: / campingacrossontario Twitter: / campingacrosson