• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Domaci tvaroh z kravského mlieka скачать в хорошем качестве

Domaci tvaroh z kravského mlieka 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Domaci tvaroh z kravského mlieka
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Domaci tvaroh z kravského mlieka в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Domaci tvaroh z kravského mlieka или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Domaci tvaroh z kravského mlieka в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Domaci tvaroh z kravského mlieka

Najlepšie mlieko je priamo od farmára. Nájdete ho cez bezplatnú aplikáciu https://odfarmara.sk/ Domáci tvaroh z kravského mlieka, ako vyrobiť domáci tvaroh ? Výroba domáceho tvarohu z kravského mlieka je veľmi jednoduchá. Potrebujeme: Skysnuté mlieko Teplomer Gázu, plienku alebo sitko Ako mlieko skysne ? Jednoducho, mlieko nalejte do hrnca postavte ho k sporáku vo vašej kuchyni a nechajte ho tak 3-4 dni v kľude postáť. Pozrite si video, ako sa vyrába čerstvý domáci tvaroh. 1. Začnite skysnuté mlieko ohrievať, pri cca 35 st. Narušte štruktúru budúceho tvarohu, nemiešajte! 2.Mlieko ohrejete na 65 st. Na niekoľko sekúnd, ako môžete vidieť voda pod tvarohom sa varí, ale to nevadí, v tvarohu je stále len 65 st. Nesmie vám vrieť cely tvaroh! Keď dosiahne teplotu 65 st. odstavte hrniec zo sporáka. 3. Pripravte si sitko, syrársku gázu alebo plienku. 4. Obsah hrnca pomaly nalejte do pripraveného sitka. 5. Vyrobený tvaroh nestláčame v gáze, ako pri syre, ale necháme ho prirodzene stiecť a o pol hodinku môžete jesť. Pozrite si video navštívte našich farmárov na http://farmarskeforum.sk/

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5