У нас вы можете посмотреть бесплатно Pistachio Pudding Cookies | MOLCS Easy Recipes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pistachio Pudding Cookies 2 C Flour 3.4 oz Pkg Instant Pistachio Pudding Mix 1/2 tsp Baking Soda 1/2 tsp Salt 1 tsp Almond Extract 1/2 C Butter (1 stick) 1 C Sugar 1/2 C Greek Yogurt 1 Egg 1/2 C Maraschino Cherries - drained & chopped fine 1 C Powdered Sugar Green Food Coloring - optional In a medium sized bowl whisk together the flour, pistachio pudding mix, baking soda & salt. Set aside In a large bowl cream butter and sugar until light & fluffy. Add yogurt, egg & almond extract. Mix until well combined. Use 3 - 4 drops of food coloring (if using) to get to the color you like. Make sure the cherries are drained & roll them around in a paper towel to get the excess liquid off. Gently fold cherries into batter Put the powdered sugar in a shallow bowl. Roll dough into 1" balls and roll in the powdered sugar. Place on a cookie sheet and bake @ 350 F for 12 - 14 minutes or until the bottoms start to brown. Let cool on a wire rack Follow us / my_ol_ladys_cookin_show https://x.com/MOLCS_ #molcs #easyrecipes #cookies