У нас вы можете посмотреть бесплатно I got Skill Assessment for Chef with ATTC | Chef Life или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
List questions of my interview for SA 1. What do you do when first start work 2. Why need to sanitizer bench before start work 3. Check the temperature of fridge? 4. You have chicken delivery, how you check the chicken? 5. How to put it in your store? 6. How you make 1 completely dish in your menu? 7. How to make Bisque? 8. Name 10 Allergy in NSW list 9. If you need to make dish for dairy free, how you prepare it? 10. How delivery that dairy free dishes to customers to make sure that’s come to right customers? 11. How you store the chemical in your work place? 12. How to use PPE (protective clothing, mask, gloves…) 13. Why need to store chemical far from food? 14. Before service time, what do do? 15. How you manage your Dry store? 16. What do you do if have a bag that sign of rat? 17. How to avoid them come back to your store? 18. After service, what do you do with your food? Ingredients? ———————————————————— 💕 𝗳𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄 𝗺𝗲 💕 𝙄.𝙜: kimflowercake 𝙏𝙞𝙠.𝙩𝙤𝙠: kimntea 𝙁𝙗: kimnteaa