У нас вы можете посмотреть бесплатно Cách chiên cá giòn ngon (Vietnamese fried fish) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This video shows you how to make Vietnamese fried fish crispy on the outside and juicy on the inside. Watch how to make Vietnamese dipping sauce here: • Cach lam nuoc cham (Vietnamese dipping sauce) ♥ Công thức tiếng Việt: http://www.gocbep.com ♥ Blog in English: http://www.vanskitchen.net/ ♥ Get connected ♥ ♥ Like my Facebook page: / gocbep ♥ Ingredients: (2-4 portions) • 2 slices of halibut (or king mackerel, pomfret, etc.) • 2 tbsp cornstarch • salt • pepper • oil ----- ♥ Nguyên liệu: (2-4 phần ăn) • 1 lát cá lưỡi trâu (hoặc cá thu, cá chim,..v.v...) • 2 muỗng canh bột bắp • muối • tiêu • dầu chiên ♥ Here are a few of the tools I used in the video: Victorinox 8-Inch Chef's Knife: http://amzn.to/YSD4Vg Calphalon Tri-Ply Stainless Steel Cookware Set: http://amzn.to/1jTCHBg Anchor Hocking Oven Bake and Food preparation Set: http://amzn.to/Vrg35p ♥ Music courtesy of Audio Network