У нас вы можете посмотреть бесплатно Teleće Šnicle u Sosu od Vrganja i Restovani Krompir - Rašina Kuhinja или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ovaj put Raša za nas sprema jedan specijalan obrok. Teletina i vrganji su delikatna kombinacija koja svojim snažnim ukusima nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uz Rašu savladajte ovo jelo i pokažite koliki ste majstor u svojoj kuhinji. Prijatno! Namirnice: Vrganji 50g Čaša belog vina 250g telećog fila 1 krompir Kašika aleve paprike 1 crni luk 1 čen beli luk prstohvat peršuna Recept: Potopiti vrganje u toploj voli. File iseći na šnicle, uvaljati sa obe strane u brašno i staviti u zagrejan tiganj. Dodati u tiganj vrganje i naliti čašom belog vina. Radi kremastijeg ukusa dodati kocku putera. Na kraju dodati beli luk i peršun. Restovan krompir: Krompir iseći na kockice, staviti u hladnu vodu i da se kuva. Crni luk iseći na rebarca, staviti u tiganj i dodati kuvani krompir. Začiniti sa alevom paprikom i sve dobro izmešati. Gledajte Rašinu Kuhinju svakog radnog dana u 10:40h na Kurir televiziji, i u emisiji Majke i Snajke svakog radnog dana u 20:00h.