• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Beginner's Guide To Curing Meat At Home feat. Brothers Green Eats скачать в хорошем качестве

Beginner's Guide To Curing Meat At Home feat. Brothers Green Eats 8 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Beginner's Guide To Curing Meat At Home feat. Brothers Green Eats
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Beginner's Guide To Curing Meat At Home feat. Brothers Green Eats в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Beginner's Guide To Curing Meat At Home feat. Brothers Green Eats или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Beginner's Guide To Curing Meat At Home feat. Brothers Green Eats в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Beginner's Guide To Curing Meat At Home feat. Brothers Green Eats

How To Make Charcuterie! It's easier than you think, and Mike Green from The Brothers Green Eats is today's guest to show you how to do it! Check out his channel:    / brothersgreeneats   And here's the collab video I did for his channel, in which I show 4 recipes from my "Avocados" cookbook! Check it out:    • 5 Creative Ways to Use Avocados   A good beginner's meat is duck meat, which he uses here. First, trim it. Then cover it in salt and let sit for 1 day -- that'll pull out a lot of moisture. The next day, get as much salt off of it as you can. Then spice it to your liking (see video for Mike's spice mixture) -- sprinkle the spices on the duck and cover nicely. Wrap it with a cheesecloth and tie a string around it, shaping it. Now, weigh it. Calculate what 35% of it would be, and subtract that number from the original weight -- that's your goal weight! So you'll hang it in your fridge until it reaches that weight. Then it's ready to eat! It's that simple! There is another method, and it's call the EQ method: after you trim the meat, weight it and calculate what 3% of it's weight would be and add that amount in salt. Vacuum seal it and put it in your refrigerator for 5-10 days. -- Never miss a QKatie episode! SUBSCRIBE for free: http://goo.gl/Ui8JUX Follow me on: Facebook: www.facebook.com/TheQKatie Instagram: www.instagram.com/qkatie Twitter: www.twitter.com/qkatie Snapchat -- qkatie Produced, filmed, edited and hosted by Katie Quinn Hi there, friends! My name is Katie and I'm a video journalist & food enthusiast. On this channel I make videos about life and delicious things. I post every week, and of course, I #keepitquirky :)

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5