У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make 4 Regional Smashburgers (Round 3) | Burger Scholar Sessions или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
George Motz is back for the third installment of our Regional Toppings Speed Round! Get ready to learn about 4 hyper-regional smashburgers and their highly unusual toppings: The Cashew Burger (Wisconsin), Goop Sauce (Pacific Northwest), the Fluff-Screamer (Pennsylvania), and the Deep-Fried Bacon Burger (Texas). SIGN UP FOR THE FIRST WE FEAST NEWSLETTER: http://firstwefeast.com/signup Subscribe to First We Feast on YouTube: http://goo.gl/UxFzhK Check out more of First We Feast here: http://firstwefeast.com/ / firstwefeast / firstwefeast / firstwefeast First We Feast videos offer an iconoclastic view into the culinary world, taking you behind-the-scenes with some of the country’s best chefs and finding the unexpected places where food and pop culture intersect.