У нас вы можете посмотреть бесплатно A zero-cost approach to maximize the flavor of 'bulk' cocoa/chocolates | Michael Hinneh | TEDxGhent или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
"Can you produce different chocolates with instinctively different taste from the same cocoa?" The market price, manufacturer preference of cocoa, and consumer acceptability of chocolate is driven by its flavor attributes. With ‘bulk’ cocoa contributing over 95% of global cocoa production, yet, characterized by a strong acidic, intense cocoa and less fruity/floral notes, there is the need for exploring various sustainable methods to maximize the flavor potential of this type of cocoa, and consequently, chocolate. This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at https://www.ted.com/tedx