У нас вы можете посмотреть бесплатно 沙葛菜粿 | 糕皮软糯、内馅美味,成品隔夜不变硬,超好吃… | Jicama Dumpling или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🛎🛎🛎 沙葛菜粿 | 糕皮软糯、内馅美味,成品隔夜不变硬,超好吃… | Jicama Dumpling ◆ Ingredients 食材 ◆ ★ For Filling 内馅食材 ★ 600g Jicama 沙葛 120g Carrot 胡萝卜 40g Dried Shrimps 虾米 20g Chopped Garlic 蒜末 80g Shallot Slices 红葱片 1 tbsp Cooking Oil 炸葱油 1 tbsp Oyster Sauce 蚝油 1 tbsp Light Soy Sauce 生抽 1 tsp Sugar 白糖 ½ tsp Pepper 胡椒粉 2 tsp Sweet Bk Soy Sauce 甜黑酱油 ±½ tsp Salt 盐适量 ★ For Dough 糕皮食材 ★ 150g Sweet Potato 橙色番薯 300g Glutinous Rice Flour 糯米粉 50g Plain flour 普通中筋面粉 1 tbsp Sugar 白糖 260g Warm Water 温水 Pls don't forget to subscribe our channel and leave a like, stay tuned for more video!!!❤️❤️❤️ Thank you for watching😍 Pls follow our social media to get first-hand information.💗 Facebook: Mr.Peter Cooking Show Instagram: mrpetercookingshow For business enquiry: [email protected] This video belongs to its creator, which is the owner of MrPeter Cooking Show. Strictly not allowed to download, share or any reproduction without permission for business purpose!!! Legal action will be taken!!! 本视频属于原创作者,MrPeter Cooking Show 所有者的产物及资产 严禁用于任何未经许可的商业用途 对于任何侵权者,将会采取法律行动 !!!#舅舅的独家食谱