• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to king of stir-fried egg and chives! скачать в хорошем качестве

How to king of stir-fried egg and chives! 3 years ago

中華料理

中華一筋

中国料理

街中華

中華

賄い

プロ

Chinese sheff

まかない

ニラ玉 作り方

ニラ玉 プロ

中華 卵料理

トレーニー 飯

筋トレ 飯

韭菜炒蛋

中華一番 再現

ニラ玉 コツ

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to  king of stir-fried egg and chives!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to king of stir-fried egg and chives! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to king of stir-fried egg and chives! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to king of stir-fried egg and chives! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to king of stir-fried egg and chives!

Hi chives are the best, aren't they? There are nomber of egg dishes in Chinese dish. This is probably the simplest dish of all. But I like this the most, nourishing and easy! Cooking must be like this. Today's recipe is recommended to sprinkle with soy sauce with the image of sweet omelet. ingredients 3 eggs chives 40g 1 tablespoon sugar 1/8 teaspoon salt 1/8 teaspoon Ajinomoto About 2 and 1/2 tablespoons of oil Instructions Tips 1,Fry the chives first, because this will soften the unique scent of garlic. 2,Warm the pot, but be careful as the eggs will harden quickly if you heat it too much. 3,When the egg is roasted, then it's like shake the pan to fold the center. 4,Put the egg in the ladle and then serve it, it will be served neatly.or bowl is fine Hi every one welcome back to my channel. The channel is going to Chinese cuisine and recipe from Professional Japanese chef! Why Japanese? You know Chinese food is very popular as same as french and Italian here in japan. Please subscribe me to view more videos thank you and we will show you the cooking skill and cooking with recipe. We run a Chinese restaurant in the countryside of Japan. Unlike other dishes, Chinese food has a lot of dynamic approaches that you can enjoy even if you look at it, and you can enjoy it even more if you eat it! Aim for 100,000 people! Please subscribe to our channel and support us! If you like this video Please subscribe to My channel!!!!!↓    / @tonityu   Restaurant instagram↓ https://www.instagram.com/sakata_ryuh... #Shin Chūka Ichiban

Comments
  • 【衝撃】ナポリタンは中華料理である。飛ぶぜ??? ほぼパンチョ 3 years ago
    【衝撃】ナポリタンは中華料理である。飛ぶぜ??? ほぼパンチョ
    Опубликовано: 3 years ago
    137408
  • Like playing? Dumplings that children are too absorbed in 1 year ago
    Like playing? Dumplings that children are too absorbed in
    Опубликовано: 1 year ago
    116934
  • 【200万回再生人気レシピ】ふっくら半熟味玉子!つるんと簡単!ムラなく味しみの裏ワザ伝授!味玉の作り方 3 years ago
    【200万回再生人気レシピ】ふっくら半熟味玉子!つるんと簡単!ムラなく味しみの裏ワザ伝授!味玉の作り方
    Опубликовано: 3 years ago
    2394915
  • [ENG SUB] How to Make the Ultimate Mapo Tofu | The Iron Chef Chen Kenichi 3 years ago
    [ENG SUB] How to Make the Ultimate Mapo Tofu | The Iron Chef Chen Kenichi
    Опубликовано: 3 years ago
    3075854
  • 【スイーツ】みんな大好き中華の定番!胡麻付き揚げ団子【天廣堂】 2 years ago
    【スイーツ】みんな大好き中華の定番!胡麻付き揚げ団子【天廣堂】
    Опубликовано: 2 years ago
    543
  • ニラと卵だけ。7分で簡単!ふわっふわでトロトロな本格ニラ玉が作れます。『極 ニラ玉』の作り方 1 year ago
    ニラと卵だけ。7分で簡単!ふわっふわでトロトロな本格ニラ玉が作れます。『極 ニラ玉』の作り方
    Опубликовано: 1 year ago
    250448
  • 【字幕SUB】陳麻婆豆腐/調理:陳 建一(現代の名工の技) 6 years ago
    【字幕SUB】陳麻婆豆腐/調理:陳 建一(現代の名工の技)
    Опубликовано: 6 years ago
    3861637
  • 【 有料級】苦節10年。たどり着いたシンプルな麻婆茄子を教えよう。 10 months ago
    【 有料級】苦節10年。たどり着いたシンプルな麻婆茄子を教えよう。
    Опубликовано: 10 months ago
    247378
  • 中華のプロがレシピ公開!!ニラ玉【国振西新井】 5 years ago
    中華のプロがレシピ公開!!ニラ玉【国振西新井】
    Опубликовано: 5 years ago
    247050
  • This is the most popular Taiwan cuisine in japan.Recipe 3 years ago
    This is the most popular Taiwan cuisine in japan.Recipe
    Опубликовано: 3 years ago
    241518

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5