У нас вы можете посмотреть бесплатно Samin Nosrat: How to Use Salt или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Courtesy of our friends at Canongate Books, here's the wonderful Samin Nosrat sharing some wisdom from her new book Salt, Fat, Acid, Heat. It's a corker of a cookbook, but it's also something a bit different: having learned early on in her career that her fellow chefs would rely not on recipes but on the four key elements of the book's title, Salt, Fat, Acid, Heat teaches you what each of these is, what effects they have, and how to use them to your culinary advantage. It's a bit of science, a bit of theory, and a lot empowering. For more about the book and to buy, visit http://www.foyles.co.uk/witem/food-dr... To see more from Canongate Books, head over to their YouTube channel: / canongatebooks