• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Yellow Mole with Chicken Breasts & Roasted Vegetables скачать в хорошем качестве

Yellow Mole with Chicken Breasts & Roasted Vegetables 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Yellow Mole with Chicken Breasts & Roasted Vegetables
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Yellow Mole with Chicken Breasts & Roasted Vegetables в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Yellow Mole with Chicken Breasts & Roasted Vegetables или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Yellow Mole with Chicken Breasts & Roasted Vegetables в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Yellow Mole with Chicken Breasts & Roasted Vegetables

RECIPE 👉 https://www.rickbayless.com/recipe/ch... **** Here’s another of the classic seven moles from Oaxaca, most would say the lightest and simplest. There’s just a touch of red chile here, embellished with a hint of spices plus the bright anisey flavor of Oaxaca’s beloved hoja santa (which they typically refer to as hierba santa). It’s served in big saucy bowls everywhere from market stalls to home kitchens and well-appointed restaurants, typically with poached chicken and vegetables. Now, if you’re careful with the chicken and vegetable poaching, the end result can be quite nice. But let’s just say, not everyone is. Which led me to question how I was going to present this traditional dish. First, I decided to stick with poaching the chicken and to only use breasts, the leanest part of the bird, the easiest to overcook. But I’m going to give you a fail-safe way to achieve perfection. The potentially water-logged vegetables, on the other hand, I’m replacing with roasted ones—sweeter, more complex in their flavor. And the sauce—it’s completely traditional and easily mastered. I’m giving you quantities that match what’s served in Mexico—over ¾ cup per person. Feel free to serve less, saving the leftovers for another meal. *** 0:40 Poaching Chicken Breast 2:30 Vegetable Prep 10:15 Toasting Chiles 12:53 Other Veg 13:43 Spices 15:00 Blending & Frying the Mole Base 21:49 Adding Herbs & Masa 26:36 Plating

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5