Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 如何制作美味酥脆传统的(生煎锅贴)底皮焦黄,贴面软嫩,鲜嫩多汁的肉馅 Pan Fried Dumplings в хорошем качестве

如何制作美味酥脆传统的(生煎锅贴)底皮焦黄,贴面软嫩,鲜嫩多汁的肉馅 Pan Fried Dumplings 3 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



如何制作美味酥脆传统的(生煎锅贴)底皮焦黄,贴面软嫩,鲜嫩多汁的肉馅 Pan Fried Dumplings

锅贴煎饺吃起来外酥里嫩,口感酥脆特别的香 一面煎一面蒸,倒点米醋,乘热咬一口,脆脆的外皮比饺子更香。 材料 A: ( 可做22~24粒) Ingredients A:(to make 22~24 pcs ) 250克 面粉 - 250g All Purpose Flour ¼ 茶匙 盐 - ¼ tsp Salt 175毫升 水 - 175ml Water 休面20分钟 - Rest for 20 minutes 第2次 休面30分钟 - 2nd Rest for 30 minutes 材料 B(腌制): Ingredients B (Marinate) : 250克 前腿肉 - 250g Front Leg Meat 2汤匙 葱粒 - 2 tbsp Chopped Green Onion 20克 葱(摏碎) - 20g Green Onion (Smash) 20克 姜(摏碎) - 20g Ginger (Smash) ½ 茶匙 盐 - ½ tsp Salt ¾ 汤匙 酱油 - ¾ tbsp Soy Sauce 少许 胡椒粉 - Dash of White Pepper 1汤匙 蚝油 - 1 tbsp Oyster Sauce 90毫升 水 - 90ml Water 适量的 糖 - Proper Amount of Sugar 材料 C: Ingredients C : 2汤匙 食用油 - 2 tbsp Cooking Oil ½ 杯 热水 - ½ glass Boiling Water 谢谢收看 喜欢的朋友 请与您的朋友分享此视频 请支持原创KL LIEW 别忘了点赞, 加订阅 / 关注我 点击小铃铛, 这样你就不会错过我的任何视频    / klliew   Thanks for watching! Please support genuine channel 'KL LIEW' If you like this video, please don't forget to click 'like', subscribe and turn on the notification button to be notified on the latest video!    / klliew   面子书专页: ►Facebook :  / k-l-liew-100119018461187   ●如需商业合作咨询,您可以联系我的电子邮件: [email protected]

Comments