У нас вы можете посмотреть бесплатно Sukrunde или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients : 2 cups Chana dal ( split Bengal gram) 2 cups Jaggery Coconut slices 1 teaspoon Cardamom powder Pinch of nutmeg powder Salt 1 cup all purpose flour ( maida ) Pinch of turmeric powder Water Oil or mix of oil and ghee for frying . Method : Soak chana dal in water for 5-6 hours . Cook the dal in either pressure cooker for 3 whistles or in instant pot for 15 minutes on high pressure. Once dal is cooked,mash it with the masher. Add jaggery to the cooked dal. Microwave this mixture for 6 minutes . Mix it well again microwave for 6 minutes. Repeat this process till thus mixture becomes dry . It will take about 30 minutes .If u insert spoon in this mixture , it shouldn’t fall and stand straight . Add coconut slices , cardamom powder , nutmeg powder and salt and mix it well . Form round balls of this mixture. Make batter with all purpose flour and water . Add a pinch of turmeric powder. The consistency of the batter should be like batter for pakoda , not too thin nor too thick. Dip each ball in the batter and deep fry it in oil . Serve it with homemade ghee .