У нас вы можете посмотреть бесплатно ಯುಗಾದಿ ಹಬ್ಬದ ವಿಶೇಷ ತೊಗರಿಬೇಳೆ ಒಬ್ಬಟ್ಟು ಹೋಳಿಗೆ ಮಾಡುವ ವಿಧಾನ | How to make Toor dal holige & puran poli или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
ತೊಗರಿಬೇಳೆ ಒಬ್ಬಟ್ಟು/ ಹೋಳಿಗೆ ಮಾಡುವ ವಿಧಾನ | How to make Bele Obbattu Recipe- Thogari Bele Obbattu Recipe in kannada. HAPPY UGADI | TRADITIONAL OBBATTU RECIPE | PURAN POLI RECIPE | Watch and learn how to make karnataka festival special Bele Obbattu Recipe in kannada, Holige recipe Kannada. Ugadi recipe kannada.Toor dal Obbattu recipe, Bele holige recipe in Kannada. HAPPY UGADI / UGADI PURAN POLI / OBBATTU / HOLIGE / BOBBATLU IN SOUTH INDIA HOLIGE OR OBBATTU IS PREPARED ON ALL SPECIAL OCCASIONS. ESPECIALLY DURING UGADI/UGADI FESTIVAL ACROSS MANY REGIONS OF KARNATAKA. UGADI IS CONSIDERED AS STARTING DAY OF NEW YEAR IN SOUTH INDIA. HOLIGE ONLY LOOKS AND TASTES GOOD ONCE IT HAS TURNED DARK BROWN ON FRYING. THERE ARE ALSO MANY VARIETIES, INCLUDING PEANUT HOLIGE, SUGAR (SAKKARE) HOLIGE, COCONUT(KAI) HOLIGE, TUR DAL (BELE) HOLIGE, SESAME SEED HOLIGE ETC..... IT IS A TRADITION TO EAT HOLIGE WITH SEEKARNE OR COCONUT MILK OR SIMPLE PLAIN WARM MILK.