У нас вы можете посмотреть бесплатно Apple Preserves или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Drew harvested apples on our property, and together we can Apple Preserves. And bake biscuits. Apple Preserves (from the Ball Blue Book of Preserving). 6 cups apples (sliced, peeled and cored). 1 cup water. 1 tablespoon lemon juice. 1 package powdered pectin. 1/2 cup thinly sliced and seeded lemon (about 1 medium). 4 cups sugar. 2 teaspoons nutmeg. Combine apples, water and lemon juice in a large saucepot. Cover, simmer 10 minutes. Stir in powdered pectin. Bring to a boil, stirring frequently. Add lemon slices and sugar, stirring until sugar dissolves. Return to a rolling boil. Boil hard 1 minute, stirring frequently. Remove from heat. Skim foam if necessary. Stir in nutmeg. Ladle hot preserves into hot jars, leaving 1/4-inch headspace. Adjust two-piece caps. Process 10 minutes in a boiling water canner. You’re listening to: As We Go by the 126ers