У нас вы можете посмотреть бесплатно 香茅椰青煮蜆 - HK Saladmaster 煮好餸 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
香茅椰青煮蜆 材料: 1. 香茅 2支 2. 椰青 1個 3. 蜆 1斤 做法: 1. 將香茅拍散切段;椰青留水,取肉 2. 蜆加一湯匙酒浸水,吐沙 3. 將所有材料放在鍋內,中小火煮5分鐘至所有蜆開口即可。 Clams with Coconut and Lemongrass Ingredients: 1. Lemongrass 2 sticks 2. Coconut 1 3. Clams 1 catty Method: 1. Smack the lemongrass, save the coconut water, scoop out the flash. 2. Add 1 tbsp of wine into the clams, soak to spit sands out. 3. Add all ingredients in pan, simmer with medium low heat for 5mins until all clams cooked. Serve. Saladmaster HK 香港沙朗大師-鼓勵世界,烹飪更多 想知點樣無油,無鹽,無水煮食都可以保持食物營養,味道,口感? 上我地既網址了解下啦! http://saladmaster.com.hk Like我地Offical Facebook Page 取得食譜: / saladmasterhk Copyright © 2017 by Saladmaster HK Ltd. This video is subject to copyright owned by Saladmaster HK Ltd. Any reproduction or republication of all or part of this video is expressly prohibited, unless Saladmaster HK Ltd has explicitly granted its prior written consent All other rights reserved.