У нас вы можете посмотреть бесплатно The formation and remediation of stinky sulfur aromas in wines или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Speaker: Dr Marlize Bekker (AWRI) Webinar recorded: 31 May 2018 Volatile sulfur compounds (VSCs) are important in wine as they can cause unpleasant ‘reductive’ aromas that have a negative effect on wine quality. Hydrogen sulfide (H2S), methanethiol (MeSH), ethanethiol (EtSH), and dimethylsulfide (DMS) are examples of VSCs associated with ‘reductive’ aromas in wines post-bottling. In this webinar, factors influencing the formation of H2S, MeSH, EtSH, and DMS will be discussed, and the effects of four commonly used remediation strategies will be compared.