У нас вы можете посмотреть бесплатно 五香肉卷(Lobak)做法,腐嫩鲜香,做法超级简单 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
腐竹肉卷 Lobak🌯🍃 这道菜肴是儿时过节日时,妈妈爱制作的菜肴之一❤️ 材料: 肉碎300g 腐竹皮 2张 马蹄(切幼粒) -青葱(取白部分切碎) 鸡蛋1颗 -地瓜粉1勺 调味料: 五香粉1勺 盐 1勺 鸡精半勺 做法: 1)将肉碎,调味料和其他材料搅拌均匀,至起胶成肉团。 2)将腐竹皮剪成小片,把肉团铺在腐竹皮上,卷起来就形成条状。 3)包好后,蒸熟 4)蒸熟后再放冷它,最后再热油锅,用中火炸到金黄色,便可取出。 Beancurd Meat Roll —-Lobak🌯🍃 This dish is one of the dishes that my mother loves to make when I was a child and celebrated the holiday ❤️ material: -300g minced meat -2 Beancurd skins -Horseshoe (cut into small pieces) -Green onions (take the white part and chop) -1 egg -1 scoop of sweet potato powder seasoning: -1 scoop of five-spice powder -1 spoon of salt -Half a spoon of chicken essence practice: 1) Stir the minced meat, seasonings and other ingredients evenly, until the gelatinizes into a meat mass. 2) Cut the Beancurd skin into small pieces, spread the meat mass on the Beancurd skin, and roll it up to form a strip. 3) After wrapping, steamed 4) After it is steamed, let it cool, and finally heat the pan, fry it over medium heat until golden brown, and then take it out.