• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Неделна супа за душата с Екатерина Башур, Епизод 20 скачать в хорошем качестве

Неделна супа за душата с Екатерина Башур, Епизод 20 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Неделна супа за душата с Екатерина Башур, Епизод 20
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Неделна супа за душата с Екатерина Башур, Епизод 20 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Неделна супа за душата с Екатерина Башур, Епизод 20 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Неделна супа за душата с Екатерина Башур, Епизод 20 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Неделна супа за душата с Екатерина Башур, Епизод 20

Рецепта за съйрники от Екатерина Башур Необходими продукти 250 г фина извара „Димитър Маджаров“ 30 г брашно 1 жълтък щипка сол 1 ч.л пудра захар 100 мл олио (за пържене) Предложение за сервиране: 200 г високомаслена сметана Студенопресован сок FRESHKO Начин на приготвяне: 2 важни стъпки: 1. Изварата тряба да бъде предварително перфектно отцедена от течността (поне час) и да бъде възможно най-фината. 2. Трябва да се внимава с количеството брашно! Разбъркваме изварата с жълтъка добре, овкусяваме със захар и сол и добавяме брашното. На ръка от тестото оформяме топчета, които овалваме леко в брашното. Притискаме леко топчетата и ги пържим в предварително нагорещена мазнина (около 3-4 минути от страна). Подреждаме върху салфетка, за да попие мазнината и сервираме горещи с лъжица сметана и по желание с домашно сладко.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5