У нас вы можете посмотреть бесплатно Pomegranate Sour & Carob Syrup Production in Turkey - GAZİPAŞALI® или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
https://gazipasali.com.tr Gazipaşalı pomegranate sour is made from 100% pomegranate juice. In order to get 1 kg of finished pomegranate sour, 22 kg of fresh pomegranates (two different varieties) are used. Pomegranate sour is boiled in special stainless steel tanks in a wood-burning stove and, when ready, is poured into glass containers with an airtight lid. The syrup is high in iron, calcium, protein and selenium. Passed on from generation to generation the unique recipes for the preparation of carob syrup (pekmez) have been inherited from our ancestors. Pekmez (syrup from carob) thickens in special stainless tanks in a wood-burning stove and, when ready, is poured into glass containers with an airtight lid.