• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Fish Mousse "Biscuits" with Zucchini Mille-Feuille скачать в хорошем качестве

How to Make Fish Mousse "Biscuits" with Zucchini Mille-Feuille 11 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Fish Mousse
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Fish Mousse "Biscuits" with Zucchini Mille-Feuille в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Fish Mousse "Biscuits" with Zucchini Mille-Feuille или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Fish Mousse "Biscuits" with Zucchini Mille-Feuille в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Fish Mousse "Biscuits" with Zucchini Mille-Feuille

French Chef Gildas Périn prepares beltfish "Biscuits" with zucchini mille-feuille and Beurre Blanc. Preparation 1. Remove the head of the fish, cut it in half, and fillet it. 2. Keep the fish meat on ice to maintain freshness, then season with salt and pepper. 3. Add egg white to the fish and mix. Blend the mixture while slowly adding liquid cream to create a fish mousse. Add a piece of butter near the end for extra smoothness. 4. Pass the mousse through a sieve to ensure it is uniform and smooth. Chill the mousse on ice before transferring it to a piping bag. 5. Cut 10 cm diameter circles out of soft bread (similar to brioche). Place the bread circles into ring molds and pipe the fish mousse on top. Cover with another bread circle. 6. Wrap the filled ring molds and steam them at 85°C for 1 hour. Once cooled, pan-fry the breaded fish mousse in clarified butter until golden brown. 7. Prepare a classic beurre blanc sauce by reducing shallots, white wine, white balsamic vinegar, and a touch of black pepper. Add a bit of heavy cream to stabilize the sauce, then whisk in cold butter when the sauce is no longer boiling. 8. Strain the sauce through a sieve, pressing the shallots to extract maximum flavor. Adjust for a perfect balance of sweet, salty, and sour, then finish with freshly chopped dill and trout roe. 9. Create a zucchini mille-feuille by layering fish mousse between slices of yellow and green zucchini. Steam the mille-feuille, then brush with olive oil and sprinkle with sea salt before serving. Plating Serve a piece of the beltfish “biscuit” alongside the zucchini mille-feuille. Add the dill beurre blanc sauce for the finishing touch. Discover more recipes on www.platingart.com #fish #zucchini #recipe

Comments
  • How to Cook Perfect Ravioli Like a Master Chef 10 месяцев назад
    How to Cook Perfect Ravioli Like a Master Chef
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • How to Make Beef Tartare with Oyster 11 месяцев назад
    How to Make Beef Tartare with Oyster
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • BARTOSZEWICZ: MOCNO PUKAM WAM DO GŁÓWKI! 15 часов назад
    BARTOSZEWICZ: MOCNO PUKAM WAM DO GŁÓWKI!
    Опубликовано: 15 часов назад
  • Most Brilliant Smoked Fish Tartare Recipe | Chef Darius Wu | Restaurant SENS 5 месяцев назад
    Most Brilliant Smoked Fish Tartare Recipe | Chef Darius Wu | Restaurant SENS
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • How to make: Salmon en croûte - Charlie's Mayfair London 3 месяца назад
    How to make: Salmon en croûte - Charlie's Mayfair London
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Fish Ballotine at Home: Ultimate Step-by-Step Recipe 1 год назад
    Fish Ballotine at Home: Ultimate Step-by-Step Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • The 4 Purees Every Chef Should Know 6 месяцев назад
    The 4 Purees Every Chef Should Know
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Salmon Ballotine | Think & Cook like a Michelin Star Chef 4 года назад
    Salmon Ballotine | Think & Cook like a Michelin Star Chef
    Опубликовано: 4 года назад
  • How this French Restaurant Makes the Best Bouillabaisse in Brighton | Brighton Food Boy 5 месяцев назад
    How this French Restaurant Makes the Best Bouillabaisse in Brighton | Brighton Food Boy
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • How to Make the Poultry Terrine of Master Chef Wilfrid Hocquet 9 месяцев назад
    How to Make the Poultry Terrine of Master Chef Wilfrid Hocquet
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Chicken Mousse | Potluck Video 9 лет назад
    Chicken Mousse | Potluck Video
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Не солите красную рыбу пока не посмотрели это видео! 3 недели назад
    Не солите красную рыбу пока не посмотрели это видео!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • How One of NYC’s Best Chefs Makes Salmon (3 Michelin Star) | Made to Order | Bon Appétit 8 месяцев назад
    How One of NYC’s Best Chefs Makes Salmon (3 Michelin Star) | Made to Order | Bon Appétit
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Squash and Fish: Squash Fish Mousse and Cod Wrapped in Zucchini, Stuffed Squash Blossoms 3 года назад
    Squash and Fish: Squash Fish Mousse and Cod Wrapped in Zucchini, Stuffed Squash Blossoms
    Опубликовано: 3 года назад
  • Не жарьте больше Скумбрию. Готовьте её только так и вы подсадите на этот рецепт всю семью 3 года назад
    Не жарьте больше Скумбрию. Готовьте её только так и вы подсадите на этот рецепт всю семью
    Опубликовано: 3 года назад
  • The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn 1 год назад
    The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мой новый уровень современной паэльи Амюз-буш 3 года назад
    Мой новый уровень современной паэльи Амюз-буш
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to make confit cod with Adam Byatt 8 месяцев назад
    How to make confit cod with Adam Byatt
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Lasaña de Langostinos con Salsa Secreta – Receta de Chef Michelin 8 месяцев назад
    Lasaña de Langostinos con Salsa Secreta – Receta de Chef Michelin
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Michelin Star Langoustine with Zucchini Flower Recipe | Chef Darius Wu | Restaurant SENS 5 месяцев назад
    Michelin Star Langoustine with Zucchini Flower Recipe | Chef Darius Wu | Restaurant SENS
    Опубликовано: 5 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5