• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make a Simple Charcuterie Board Recipe скачать в хорошем качестве

How to Make a Simple Charcuterie Board Recipe 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make a Simple Charcuterie Board Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make a Simple Charcuterie Board Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make a Simple Charcuterie Board Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make a Simple Charcuterie Board Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make a Simple Charcuterie Board Recipe

You will absolutely love this easy-to-assemble charcuterie board that is jam-packed with cured meats, aged cheeses, fruit, pickled vegetables, spreads, and more. This is one show-stopping appetizer that will have everyone talking. Pronounced shahr-KOO-tuhr-ee, Charcuterie translates in common terms from French to English as, “deli.” The world was formally taken from the term cuiseur de chair, which means “cooker of meat.” The art of charcuterie has been a French staple since the 15th century. The word itself refers to but is not limited to, pork specialties such as patés, rillettes, galatines, fresh, cured, and dried meats. In the past 15-20 years a charcuterie board has turned into a combination plate filled with meats, cheeses, fruits, and other ingredients. I like to consider it the French version of the Italian antipasto platter. As charcuterie boards have gained popularity, you will also often see this dish as an option as an appetizer on menus across the US. PRINT OUT THE RECIPE AT: https://www.billyparisi.com/how-to-ma... Ingredients for this recipe: Meat: • 2 ounces prosciutto ham, sliced • 2 ounces soprasseta slices • 2 ounces salami slices • 8 ounces summer sausage, sliced • 8 ounces beef sticks Cheeses: • 8 ounce brie cheese round • 8 ounces fontina slices • 8 ounces asiago slices • 8 ounces aged cheddar, cut into ½” chunks • 8 ounces blue cheese, crumble half of it Fruits and Vegetables: • 1 bunch of red grapes • 2 sliced pears • ½ dup dried plums • 1 cup pitted assorted olives • 1 cup cornichons • 1 cup caper berries • 1 cup quartered artichoke hearts Spreads: • ¼ cup honey • ½ cup fig and orange jam • ½ cup whole grain mustard Crackers: • butter crackers • wafers • artisan herb crackers Nuts: • ½ cup almonds • ½ cup spicy pistachios

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5