У нас вы можете посмотреть бесплатно Cea mai buna reteta de eclere umplute cu crema de vanilie reteta foarte usoara или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#chocolate #retete #recetas #shorts #bizcocho #postres @Bucatareste cu Rodica @In bucatarie cu Jenny @Bucatareste cu Rodica #prajituri #creme #chocolate #recetassinhorno FACEBOOK / retetedeprajitretetefaracocereurirodica ➡️INSTAGRAM https://www.instagram.com/p/B1QUVGoI7... ➡️YOUTUBE Canalul meu Bucatareste cu Rodica / @bucatarestecurodica Canalul SimplyDeliciousYaro / 1973yaroslava Va invit sa vizitati si canalul Bucatareste cu Jenny / @cocinandoconjenny Va multumesc pentru vizionare si sprijin pupicii Reteta ingrediente : 500 ml lapte + 100 ml lapte 3 galbenusuri 100 gr zahar un praf de sare 60 gr amidon de porumb 2 lingurite pasta de vanilie sau esenta de vanilie Coji eclere : 200 ml apa 100 ml ulei 3 gr sare 190 gr faina 3 albusuri + 2 oua Decorar ciocolata si chips de ciocolata. Ingrediente de la receta: 500 ml de leche + 100 ml de leche 3 yemas 100 gr de azúcar una pizca de sal 60 g de maicena 2 cucharaditas de pasta de vainilla o esencia de vainilla Pasta choux ingredientes : 200 ml de agua 100 ml de aceite 3 gr de sal 190 gr de harina 3 claras de huevo + 2 huevos Decorar chocolate y chispas de chocolate Recipe ingredient: 500 ml of milk + 100 ml of milk 3 yolks 100 grams of sugar a pinch of salt 60g cornstarch 2 teaspoons vanilla paste or vanilla essence Choux pastry ingredients: 200 ml of water 100 ml of oil 3 grams of salt 190 grams of flour 3 egg whites + 2 eggs Decorate chocolate and chocolate chips Ingrediente della ricetta: 500 ml di latte + 100 ml di latte 3 tuorli 100 grammi di zucchero un pizzico di sale 60 g di amido di mais 2 cucchiaini di pasta di vaniglia o essenza di vaniglia Ingredienti pasta choux: 200 ml di acqua 100 ml di olio 3 grammi di sale 190 grammi di farina 3 albumi + 2 uova Decorare cioccolato e gocce di cioccolato Rezeptzutat: 500 ml Milch + 100 ml Milch 3 Eigelb 100 Gramm Zucker eine Prise Salz 60 g Maisstärke 2 Teelöffel Vanillepaste oder Vanilleessenz Zutaten Brandteig: 200 ml Wasser 100 ml Öl 3 Gramm Salz 190 Gramm Mehl 3 Eiweiß + 2 Eier Schokolade und Schokoladenstückchen dekorieren .