У нас вы можете посмотреть бесплатно Tun Nyuk Singkawang [Cocok Buat Imlek]| Braised Pork Belly With Preserved Mustard Greens |Nael Onion или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Braised Pork Belly With Preserved Vegetables | Tun Nyuk Singkawang [Cocok Buat Imlek] | Nael Onion Bahan-bahan Tun Nyuk 600 gr samcan 30 gr cumi kering 30 gr ebi atau udang kering 8 buah jamur shitake 100 gr lobak manis 150 gr sawi asin kering 10 siung bawang merah 10 siung bawang putih 70 ml kecap asin 70 gr gula merah 1 sdt lada 1 sdt kaldu jamur minyak goreng 1200 ml air Untuk cara membuatnya silakan cek di video. Please like, subscribe and share. Thank you so much Follow my social media I'm on Instagram as @susanti_angela. Install the app to follow my photos and videos. https://www.instagram.com/invites/con... / naelonion _______________________________________________________________________________ [ENGLISH] Braised Pork Belly With Preserved Vegetables | Tun Nyuk Singkawang [Cocok Buat Imlek] | Nael Onion Ingredients of Braised Pork 600 g of pork belly 30 g of dried squidBelly With Preserved Vegetables 30 g of dried shrimp 8 pcs of shitake mushroom 100 g of dried sweet radish 150 g dried mustard greens 10 cloves of shallot 10 cloves of garlic 70 ml of soy sauce 70 g of brown sugar 1 tsp of pepper 1 tsp of mushroom stock Cooking oil 1200 ml of water Belly With Preserved Vegetables For the tutorial please check my video Please like, subscribe and share. Thank you so much Follow my social media I'm on Instagram as @susanti_angela. Install the app to follow my photos and videos. https://www.instagram.com/invites/con... / naelonion