У нас вы можете посмотреть бесплатно Miesfeld's Meat Market | Wisconsin Foodie или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chef Luke Zahm travels to Sheboygan, home to world-class Brats and Hard Rolls. Today Luke will be visiting Miesfeld’s Meat Market to try his hand at making and eventually eating their world championship brats. We meet Chuck Miesfeld, third-generation owner and Richard Sachse to get a little history on how they’ve made their mark on the countries sausage capital. Miesfeld's - https://miesfelds.com/ Website - https://www.wisconsinfoodie.com/ Creator/Executive Producer: Arthur Ircink Host: Luke Zahm Story Producers: Arthur Ircink, Ryan Sarnowski Producers: Luke Zahm, Ruthie Yahn Directors of Photography: Arthur Ircink, Nelson Schneider Additional Camerawork: Pat McDonnell Editors: Ryan Sarnowski, Nelson Schneider Graphics: Dave Kiehl (Harvest Motion) Music: License Lab Co. Colorist: Rob Due Assistant Colorist: Maggie Behme Production Assistants: Melissa Holck, Ella Peterson Vehicle Provided by Sleepy Hollow Auto Lodging Provided by Blue Harbor Resort and Conference Special Thanks: Chuck Miesfeld, Richard Sachse, Eric Landwehr, Darren Meier, Tracy Messner, Beth O'Reilly, The Staff and Customers of Miesfeld's, Tom Micksch, Garry Denny, Bohdan Zachary