• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Why turkey is hard to cook скачать в хорошем качестве

Why turkey is hard to cook 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Why turkey is hard to cook
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Why turkey is hard to cook в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Why turkey is hard to cook или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Why turkey is hard to cook в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Why turkey is hard to cook

Thanks to Wondrium for sponsoring today's video! Signup for your FREE http://ow.ly/B6cn50LnlTh Here's why cooking a turkey is so hard - and how brining can help. 𝗧𝗵𝗲 𝘀𝗰𝗶𝗲𝗻𝘁𝗶𝗳𝗶𝗰 𝗻𝗶𝘁𝘁𝘆-𝗴𝗿𝗶𝘁𝘁𝘆: -Bandman E (1999). Solubility of myosin and the binding quality of meat products. In International Congress of Meat Science and Technology 45: 236-245. http://icomst-proceedings.helsinki.fi... -McKee S & Alvarado C (2004) Marination and Brining of Poultry Products: Value Added. AMSA. 57th Annual Reciprocal Meat Conference June 20–23, 2004. https://meatscience.org/docs/default-... -Offer G & Trinick J (1983). On the mechanism of water holding in meat: the swelling and shrinking of myofibrils. Meat Science 8: 245–281. https://doi.org/10.1016/0309-1740(83)... -Pearce KL, Rosenvold K, Andersen HJ, David L, & Hopkins DJ. (2011) Water distribution and mobility in meat during the conversion of muscle to meat and ageing and the impacts on fresh meat quality attributes – A review. Meat Science 89:111–124. https://doi.org/10.1016/j.meatsci.201... -Voyle CA, Jolley PD, & Offer, GW. (1984) The Effect of Salt and Pyrophosphate on the Structure of Meat. Food Structure 3(2):3. https://core.ac.uk/download/pdf/32566... -Xiong, YL (2005). Role of myofibrillar proteins in water-binding in brine-enhanced meats. Food Research International 38(3): 281-287. http://dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2... 𝗚𝗼𝗼𝗱 (𝗮𝗰𝗰𝗲𝘀𝘀𝗶𝗯𝗹𝗲) 𝗿𝗲𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝗰𝗲𝘀 & 𝗵𝗼𝘄-𝘁𝗼'𝘀: -https://www.wondrium.com/cooking-basi... -https://www.americastestkitchen.com/c... -https://www.seriouseats.com/how-to-dr... -https://amazingribs.com/wet-brining-v... -https://www.scienceofcooking.com/scie... -https://barbecuebible.com/2014/05/02/... -https://www.seriouseats.com/the-food-... -https://www.seriouseats.com/quick-and... -https://stellaculinary.com/content/br... -http://www.cookingforengineers.com/ar... 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿-𝗵𝗲𝗹𝗽𝗳𝘂𝗹 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝘁𝘀 𝘄𝗵𝗼 𝗰𝗼𝗺𝗺𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮𝘁𝗲𝗱 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗺𝗲 𝗮𝗯𝗼𝘂𝘁 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝘁𝗼𝗽𝗶𝗰: -Dr. Casey Owens, Novus International Professor of Poultry Science at the University of Arkansas MinuteFood is created by Kate Yoshida, Arcadi Garcia & Bill Mead, and produced by Neptune Studios LLC. Merch | https://store.dftba.com/collections/m... TikTok |   / minutefood_   Twitter |   / minutefood   Instagram |   / minutefood_   Facebook |   / minutefood  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5