• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

In Bangkok, Chef Ton makes Michelin Star-worthy Fried Rice | The Kitchen at the Los Angeles Times скачать в хорошем качестве

In Bangkok, Chef Ton makes Michelin Star-worthy Fried Rice | The Kitchen at the Los Angeles Times 1 year ago

L.A. Times Food

LA Times Food

LA Times

Los Angeles Times

Los Angeles Times Food

Food

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
In Bangkok, Chef Ton makes Michelin Star-worthy Fried Rice | The Kitchen at the Los Angeles Times
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: In Bangkok, Chef Ton makes Michelin Star-worthy Fried Rice | The Kitchen at the Los Angeles Times в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно In Bangkok, Chef Ton makes Michelin Star-worthy Fried Rice | The Kitchen at the Los Angeles Times или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон In Bangkok, Chef Ton makes Michelin Star-worthy Fried Rice | The Kitchen at the Los Angeles Times в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



In Bangkok, Chef Ton makes Michelin Star-worthy Fried Rice | The Kitchen at the Los Angeles Times

This week we go on the road and out of the country to Thailand where Chef Thitid "Ton" Tassanakajohn makes us his version of Khao Kluk Kapi, shrimp paste fried rice. The dish is often found at street food vendors and comes as a heap of funky, delicious fried rice. At his Michelin Star winning restaurant Le Du Chef Ton emphasizes the use of fresh, local Thai ingredients to extrapolate all of the components of the dish to be enjoyed in any combination. As a special treat, Chef Ton will be flying out to this year's Food Bowl presented by City National Bank. To buy tickets go to lafoodbowl.com For more food coverage, restaurant reviews, recipes, and the latest food news subscribe to the L.A. Times. https://www.latimes.com/subscribe Connect with us:   / latimesfood     / latimesfood     / latimesfood  

Comments
  • Octopus Tacos with Holbox's Gilberto Cetina | The Kitchen at the Los Angeles Times 1 year ago
    Octopus Tacos with Holbox's Gilberto Cetina | The Kitchen at the Los Angeles Times
    Опубликовано: 1 year ago
    20236
  • In Singapore, Chef Malcolm Lee makes his Mum's Chicken Curry | The Kitchen at the Los Angeles Times 1 year ago
    In Singapore, Chef Malcolm Lee makes his Mum's Chicken Curry | The Kitchen at the Los Angeles Times
    Опубликовано: 1 year ago
    13320
  • The hardest table to book in Bangkok? Marco Pierre White samples the food at Sorn | Cook & Kin Bites 5 months ago
    The hardest table to book in Bangkok? Marco Pierre White samples the food at Sorn | Cook & Kin Bites
    Опубликовано: 5 months ago
    1092735
  • GRAND SUMO: Day 8 of the May 2025 Tournament - GRAND SUMO Highlights 8 hours ago
    GRAND SUMO: Day 8 of the May 2025 Tournament - GRAND SUMO Highlights
    Опубликовано: 8 hours ago
    18366
  • How a Master Chef Built a Michelin-Starred Restaurant in Bangkok — Mise En Place 8 months ago
    How a Master Chef Built a Michelin-Starred Restaurant in Bangkok — Mise En Place
    Опубликовано: 8 months ago
    198152
  • 20 Bangkok Michelin Street Food 2023 – Must try before you die 2 years ago
    20 Bangkok Michelin Street Food 2023 – Must try before you die
    Опубликовано: 2 years ago
    701312
  • Making Gyoza two ways with Tsubaki/OTOTO chef Charles Namba | The Kitchen at the Los Angeles Times 1 year ago
    Making Gyoza two ways with Tsubaki/OTOTO chef Charles Namba | The Kitchen at the Los Angeles Times
    Опубликовано: 1 year ago
    4916
  • What’s it like to dine at Asia’s ‘best’ restaurant? 2 years ago
    What’s it like to dine at Asia’s ‘best’ restaurant?
    Опубликовано: 2 years ago
    64702
  • ПРИЕХАЛИ в САМУЮ ГРЯЗНУЮ СТРАНУ в МИРЕ! Я заболел 4 days ago
    ПРИЕХАЛИ в САМУЮ ГРЯЗНУЮ СТРАНУ в МИРЕ! Я заболел
    Опубликовано: 4 days ago
    1113590
  • A sushi and sashimi lesson with n/soto's Yoji Tajima and Carole Iida-Nakayama | The Kitchen 1 year ago
    A sushi and sashimi lesson with n/soto's Yoji Tajima and Carole Iida-Nakayama | The Kitchen
    Опубликовано: 1 year ago
    4070

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS