У нас вы можете посмотреть бесплатно In Bangkok, Chef Ton makes Michelin Star-worthy Fried Rice | The Kitchen at the Los Angeles Times или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This week we go on the road and out of the country to Thailand where Chef Thitid "Ton" Tassanakajohn makes us his version of Khao Kluk Kapi, shrimp paste fried rice. The dish is often found at street food vendors and comes as a heap of funky, delicious fried rice. At his Michelin Star winning restaurant Le Du Chef Ton emphasizes the use of fresh, local Thai ingredients to extrapolate all of the components of the dish to be enjoyed in any combination. As a special treat, Chef Ton will be flying out to this year's Food Bowl presented by City National Bank. To buy tickets go to lafoodbowl.com For more food coverage, restaurant reviews, recipes, and the latest food news subscribe to the L.A. Times. https://www.latimes.com/subscribe Connect with us: / latimesfood / latimesfood / latimesfood