У нас вы можете посмотреть бесплатно Persian Spaghetti with Meat and Vegetables You’ve Never Tried Before | With Crispy Potato Tahdig” или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We steep saffron (with hot or cold water). Chop onion, tomato, potato, bell pepper, carrot, and mushroom. Sauté the onion, add the ground meat, and sauté until partially cooked. Add black pepper, turmeric, thyme powder, cumin, and garlic powder. Add saffron to the meat and sauté. Add bell pepper and sauté. Add potato and sauté. Add tomato and sauté. Add mushroom and sauté. Add peas and corn and sauté. Add tomato paste. Add hot water. Add salt. Give it half an hour to cook. Add lemon. Add thyme. Add oil, salt, and turmeric to boiling water and add the spaghetti. The cooking time of the spaghetti is mentioned on the package. Drain the spaghetti with cold water. For the bottom layer, use potato. Add one layer of spaghetti, one layer of ingredients. Between the layers, add cinnamon and thyme. After one hour, it’s ready on low heat. It is delicious with salad, pickles, or yogurt. #cooking #food #persianfood #persiancooking #spaghetti #pasta #delicious #yummy