У нас вы можете посмотреть бесплатно Roast Pig, Start to Finish: De-Bone, Season, Stuff and Roast или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today we're roasting a whole suckling pig, in our homemade cinderblock backyard BBQ oven. Learn how to prep and roast a whole pig: de-boning, seasoning, stuffing with chicken and sausage, and roasting in a home made cinder block oven. Flexible boning knife: http://goo.gl/JCru7 Trussing needle kit: http://goo.gl/AQMDh Intro: 0:00 De-bone the pig: 0:57 Extra careful near the tenderloin: 3:55 Prep the tenderloin in place: 6:34 Remove the spare ribs: 7:18 Keep the tail intact: 8:35 Season and stuff the pig: 9:24 Stitching and tying it up: 10:15 Roasting the pig: 12:21 Cut up the roast pig: 12:03 Enjoy the harvest: 15:22