У нас вы можете посмотреть бесплатно Vanilla Chai Custard или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
PRINT the recipe: https://bit.ly/3hr4KeN SUBSCRIBE for more great videos! http://bit.ly/WyseGuide Like my page on Facebook: http://bit.ly/WyseGuideFB Visit my website: http://bit.ly/Wyse_Guide Check me out on Instagram: http://bit.ly/WyseGuideIG ------------------------------ INGREDIENTS 2 1/2 cups milk 1 vanilla bean, split and seeded pinch of salt 1/4 teaspoon ground cloves 1/2 teaspoon ground cinnamon 1/2 teaspoon ground cardamom 3 large eggs 1/3 cup granulated white sugar DIRECTIONS In a saucepan, simmer the milk, vanilla bean seeds, vanilla bean shell, salt, cloves, cinnamon, and cardamom together until the mixture starts to steam and small bubbles form around the edge of the pan. Strain through a fine sieve. In a separate bowl, whisk the eggs and sugar. Slowly add the hot milk mixture to the eggs, whisking constantly so as to not cook any of the eggs. Once completely incorporated, pour into six 6-ounce custard cups or ramekins. Place in a roasting or baking pan and put it in a 350-degree oven. Pour boiling water into roasting/baking pan until 2/3 the way up the custard cups. This will ensure the custard bakes evenly. Bake for 35-45 minutes until the custards jiggle slightly in the middle but the edges are set.