У нас вы можете посмотреть бесплатно CLASSIC MEAT BROTH - Excellent recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Meat broth can be enjoyed in many ways: with tortellini, with passatelli, to flavor scallops; it can also be frozen; I freeze it in plastic water bottles, when I need to use it I let it thaw and off I go with the cappelletti in broth.... Ingredients (the quantity I make so that I can also freeze it) 6-7 liters of cold water 1 large onion 4 peeled carrots 3 pieces of celery 3-4 chicken thighs 1 kg of boiled beef on the bone a piece of chicken or capon coarse salt to taste (taste when almost ready and add salt) Pour 6-7 liters of water into a large pot and put 1 large onion, carrots, celery and all the meat. Bring to the boil and start skimming with a slotted spoon, then add salt. Boil slowly over low heat for 3-3.5 hours, then filter the broth through a fine sieve and cook the desired pasta. If you want a leaner broth, I recommend making it the day before and letting it cool well, then before using it, remove the solid fat layer on top and put it back on the heat.