У нас вы можете посмотреть бесплатно Brisket is Actually Easy to Cook | How to Cook a Juicy & Tender Brisket in an Offset Smoker или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Thank you for visiting! If you enjoyed this video, please Like, Subscribe and Share. Much appreciated! Please see LINKS below! This video demonstrates simple steps to cooking Brisket with juicy, tender results that are packed full of flavor every time. Here are the cooking steps: Brisket size: 10 to 20 pounds Step 1: Smoke Unwrapped for 6 hours at an average temp of 225. Step 2: Wrap in Aluminum Foil and continue cooking at an average temp of 250 until an internal temp of 205 is reached. Step 3: Remove the Brisket from the Smoker and place in a cooler or other insulated container and let it rest for 2 to 3 hours. Step 4: Eat that sucker! LINKS: ThermoPro - https://buythermopro.com/?rfsn=810958... Thanks again and smoke on my friends!