У нас вы можете посмотреть бесплатно The Surprising Science of How We "Taste" Food | National Geographic или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
When we perceive flavor, our tongue is doing just a fraction of the work: Our brain actually combines what the tongue tastes with what we see, hear, feel, and smell. ➡ Subscribe: http://bit.ly/NatGeoSubscribe About National Geographic: National Geographic is the world's premium destination for science, exploration, and adventure. Through their world-class scientists, photographers, journalists, and filmmakers, Nat Geo gets you closer to the stories that matter and past the edge of what's possible. Get More National Geographic: Official Site: http://bit.ly/NatGeoOfficialSite Facebook: http://bit.ly/FBNatGeo Twitter: http://bit.ly/NatGeoTwitter Instagram: http://bit.ly/NatGeoInsta Taste receptors, volatiles, gustatory cortex: There’s more to "yum" than you might think. Read more about the science of how we taste food: http://ngm.nationalgeographic.com/201... PRODUCER: Kathryn Carlson The Surprising Science of How We "Taste" Food | National Geographic • The Surprising Science of How We "Taste" F... National Geographic / natgeo