У нас вы можете посмотреть бесплатно Recipe for Beef Yeast Jerky, Tender and Savory ~ Endang Mengge или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Recipe for Beef Yeast Jerky, Tender and Savory ~ Endang Mangge Ingredients: 700 grams of beef brisket, sliced as thin as possible (I use deep hash) 1 1/2 coconuts that are not too old 300 ml thick coconut milk 500 ml of water to boil the meat until it's tender, you can use the former meat stew Ground spices: 100 grams of curly red chili 10 cloves of red onion 7 cloves of garlic 2 cm of fresh turmeric (it doesn't exist in the video because it's not recorded) 2 cm ginger 6 pieces of roasted hazelnut 1 tablespoon of roasted coriander 1/4 teaspoon cumin powder Other Seasonings: 1 cinnamon stick 5 cardamom grains 2 cloves of flower 5 bay leaves 5 lime leaves 3 lemongrass stalks bruised 3 cm galangal, cut in half and flatten 2 tablespoons of tamarind water 3 tablespoons finely combed brown sugar 1 Sem sugar 1 tsp seasoning 1 tsp broth powder 2 teaspoons salt 3 tablespoons of oil for frying #dendengsapi #dendeng #resepmasakan #resepcepat #kulinerindonesia #resepmasakancepat #kulinerindonesia #cookingindonesia