У нас вы можете посмотреть бесплатно Bodega Bay’s famous New England Clam Chowder recipe! или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
This recipe is a copy cat with a spin recipe for clam chowder as it’s served at one of Bodega Bay’s famous restaurants! The following is the recipe: Ingredients: o 1 lb clams, canned, chopped (3 cans Bar Harbor Clams) o 5 cups clam juice, canned (5 bottles Clam Juice) o 5 slices bacon, diced o 1 large onion, diced o 4 medium potatoes, diced o salt and pepper to taste o 2 cups hot milk o 1 1/2 cups hot heavy cream (Make it lighter by replacing with fat free half and half) o 1 cup Roux, 1/2 cup butter 1/2 cup flour o 1 cup celery, diced Method: 1. Dice bacon into bite size pieces and then fry reserving the drippings. 2. Add onions, and celery in a saucepan, cook gently over low heat for 10 minutes. 3. Add clam juice and potatoes. Add Salt and pepper to taste. cook potatoes until tender. 4. Once potatoes are tender add clams. 5. Add the hot milk and hot cream, boil for 5 minutes. thicken with the Roux, and…serve and enjoy! #bestchowderonyoutube #bestchowderever #goldenretriever