• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Crunchy Canned Coleslaw скачать в хорошем качестве

How to Make Crunchy Canned Coleslaw 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Crunchy Canned Coleslaw
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Crunchy Canned Coleslaw в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Crunchy Canned Coleslaw или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Crunchy Canned Coleslaw в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Crunchy Canned Coleslaw

Recipe 1 cabbage shredded 1 carrot grated 1 onion chopped 1 bell pepper sliced thinly ( I use yellow and red) 1 tsp salt Prepare the vegetables, sprinkle with salt and let stand for 1 hour. Drain the liquid after 1 hour. Optional : Vegetable may be rinsed with water. 1 cup 5% white vinegar 1/4 cup water 2 cups sugar 1 tsp mustard seeds 1 tsp celery seeds I double the syrup recipe. For a less sweet slaw reduce the sugar to 1 cup. Prepare the syrup in a pan on the stove, boil the mixture for 1 minute then let the syrup cool. After 1 hour and draining the vegetables, combine the syrup and the vegetable. Fill sterilized jars with vegetable and syrup to a 1/2 inch head space. Wipe the top rim of the jar with a wet paper towel. Place hot lids on the jars and screw the band finger tight. Process in a water bath canner for 15 minutes. Slaw is now shelf stable. Refrigerate slaw once the jar is opened. My experimental jar did seal but I put it in the refrigerator just to be safe. Enjoy!

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5