У нас вы можете посмотреть бесплатно A Multi-Omic Roadmap To Understand Blueberry Flavor или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Better-tasting foods are arguably among the most important attributes, making the flavor phenotype an important target for breeding. Despite such significance, making headway in this field is not simple and has experienced slow progress in recent decades due to the complexity of measuring the “flavor phenotype”. To understand and improve blueberry flavor, we used an integrated multi-omic approach—combining metabolomics, genomics, and sensory analyses. We profiled thousands of blueberry genotypes to identify key flavor-related compounds and linked them to sensory preferences. Genome-wide association studies revealed genetic loci controlling flavor-related traits. These insights lay the foundation for breeding blueberries with improved, consumer-preferred flavor. Speaker: Dr. Felipe Ferrão, Research Assistant Scientist at the University of Florida