У нас вы можете посмотреть бесплатно Laing Recipe - Lutuin ng Ganito para Walang Kati | Taro Leaves in Coconut Milk Recipe - Pinoy Style или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
" Pinoy Spicy Kusina" Filipino and Asian Food I am sharing you my version of "Laing| Taro Leaves in Coconut Milk Recipe - Pinoy Style" We love this version, hope you'll love it too. Bon appetit!!! All ingredients are optional, modify as per your liking. Take Everything in Moderation. "Health is Wealth". Laing Recipe - Lutuin ng Ganito para Walang Kati Ingredients: 4 tbsp - olive oil 350 grams - Pork Belly (parboiled) 75 grams - 1 & 1/2 head garlic 160 grams - young ginger (just half if old ginger) 150 grams - shallots or onions 35 pcs - spicy chilis (10pcs for garnish) 40 grams - small dried shrimps 40 grams - small dried fish (dilis) 2 tbsp - shrimp paste 6 cans - Coconut Milk @400ml/ can 150 grams - Laing/ Dried Taro Leaves @ 75 grams /pack ( parboil Laing in water for 3 minutes) 2 tbsp - lemon juice pinch - of brown sugar Parboil Pork Belly: Water - enough to submerge pork 3 pcs - crushed ginger 1 tbsp - Chinese rice wine ***pork belly Note: "For creamier taste... Add 1 big can (2 cups) of evaporated milk 5 minutes before cooking is done" Cooking time: approximately 2 hours Serving: 12+ people 🎵Track Info: Title: Parkside Artist: Dan Lebowitz Genre: Country & Folk Mood: Happy 🎵Track Info: Title: Mr. Sunny Face Artist: Wayne Jones Genre: Cinematic Mood: Happy